Längtan som driver mig framåt!


Jag längtar så sjukt mycket till Turkiet! Det finns inte ett enda land (förrutom sverige då) som jag älskar så mycket som Turkiet. Deras underbara stränder, trevliga människorna och underbara shopping. Dessutom är det riktigt varmt på sommaren upp til typ 40 grader i skuggan. Jag kommer ihåg för fyra år sedan när ni var där och låg vid stranden eller poolen hela dagarna och på kvällarna gick runt och shoppade, åt middag eller kollade på naturen.
Jag älskar att bada! Jag var nog en delfin i ett tidigare liv, så jag spenderar typ 3 timmar i sträck minst i poolen innan jag solar! Vi gjorde dessutom en underbar resa på en stor båt där man kunde dyka i direkt från båten eftersom det var så djupt vatten att man kunde se klipporna under ytan.
I två veckor ska vi vara i värmen, jag håller på för fullt att spara alla mina pengar så jag kan köpa skor, väskor och mycket annat när vi åker dit! Dessutom ska vi köpa mycket te, för deras te är det bästa! :)<3
Alla är så trevliga där, tom när man prutar på saker. Vi satt i en affär och pratade och drack te x)

Sorry för mitt babbel, men jag längtar helt sjukt mycket, det är Turkietresan som driver mig framåt denna låånga och kalla vinter!
Ska se om jag kan leta fram lite bilder sen när jag kommer hem från Turkiet resan.

Och påtal om något helt annat så är jag tillräckligt frisk så jag kan äntligen cykla igen :D
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0