Allstar fan


somnade i badet...♥

Hej igen
Jag råkade somna i badet, vilket faktiskt var första gången. Inte så bekvämt kan jag berätta och var riktigt grinig sen när jag vaknade (haha, jag kan inte sova "middag")'
Ville iallafall berätta att jag fått min väska som mamma beställde till mig för att hon var nöjd med mina skolresultat =D Älskar den, rosa, glad och större än min svarta.

'
Jag är riktigt nöjd med den, kommer bli en perfekt shoppingväska i Turkiet och vid andra tillfällen.
Kram

vad skulle man skriva här?

Har haft en helt ok dag i skolan men är otroligt trött nu efter att ha städat också. Men imorgon är det fredag och se åker vi till landet. Ska se till att fota mycket och sova, plugga blir det en del också.

Inte så normal kanske..

Shoe-o-holic?


Blogg.se suger ibland!
Men nu gå det att publicera inlägg igen, så här kommer en snabb godnatt hälsning till er :)
Imorron ska jag visa er mina nya skor (igen), håller jag på att bli en shoe-o-holic, kommer jag lägga alla mina pengar på överbetalda klackskor som jag knappt kan gå i? Kommer jag hamna i "Lyxfällan" för att jag har skulder efter för många skoköp? Hoppas inte ;)

Ni får sova så gott så hörs vi imorron!

Bored...

Jag är otroligt uttråkad just nu, jag vet att jag ska kolla ikapp lite vampire diaries avsnitt men tänkte göra det innan jag ska sova, kollar på gossip girl, lyssnar på musik och dricker vatten... Livet kan inte bli mer intressant eller!?

Vi hörs imorron ^-^

Beroende framkallande


Gossip Girl är sjukt beroende framkallande,
jag älskar Chuck (har tyvärr alltid gillat "bad boys"), Blairs bitchiga attityd och allt drama! Entligt mig är Chuck och Blair det perfekta paret! Så det är vad jag har gjort den tiden jag inte bloggat det, sovit och pluggat (och självklart gått till skolan).

Jag är så trött på killar, det tar så mycket energi att fundera på vad dom tycker etc. Det är så otroligt störigt att medans vi tjejer bryr oss jättemycket om vad dom tycker, tänker och om dom gillar en medans dom glider runt och tror att dom är så sjukt snygga! För det mesta är jag glad över att jag är tjej, men inte när det gäller det här!

Okej, nu ska jag sluta babbla.
ha en trevlig kväll!

bloggpaus för en dag

Hej ladies :)
Idag tog jag en liten bloggpaus eftersom min syrra kom hit och då har vi pratat, pratat och spelat kort. Älskar när syrran kommer, gladare stämmning och roligare annars också! Kul att hon ska med till Turkiet också :)
Men ska iallfall lägga mig och läsa lite, är trött efter dagens skoldag. Hoppas ni sover gott!

Fick ju mitt paket förut

Hej igen!

Jag fick ju mitt paket jag beställde förut, blev riktigt kul att se hur gulliga dom blev på!
Iallafall här har ni mina söta.... Mobilstrumpor! Dom skyddar ju både fram och bak när dom åker omkring i väskan så då slipper man repor i glaset.

Fick med strumpor i flera snygga färger, gillar dock den rosa och blåa mest!
Ha en trevlig kväll, nu ska jag glo på Gossip Girl.

Försenad våffeldag

Godmorgon!

Hoppas ni kom ihåg att ställa om klockan, mina klockor ställer om sig själva vilket är tur eftersom jag alltid glömmer bort dom x) Inatt har jag sovit med inpackning för att försöka få bort min toning, ganska jobbigt för det prasslade varenda gång jag rörde på mig. Men Det var klart värt det!

Idag ska jag plugga lite, bada och äta våfflor, vi kör en försenad våffeldag istället och äter det till lunch ute i solen.^^ Ni får ha en trevlig dag, vi hörs kanske senare!

Glömde visa en sak..

Godmorgon!

Glömde visa en sak jag köpte igår, den "sak" jag är mest nöjd över. Ett par nya skor faktiskt, sjukt sköna och snygga :)


Ett par Converse!♥ Ha en trevlig dag!

Lyckades hitta lite kul

Hej igen :)

Jag hittade lite roliga saker iallafall! Orkar inte visa halsbandet för det blir ingen bra bild på det. Ikväll blir det en myskväll framför tv:n med familjen och lax till middag.







ha en trevlig kväll! Visst var läppglanset gulligt haha :)

this is what I want!


Jag ska ut en sväng snart och shoppa lite och jag ska kolla efter dom här sakerna! Skulle vara perfekt i min sommargarderob! Ni får ha en trevlig dag så hörs vi senare, bla så ska jag visa vad jag fick i ett paket i förrgår.

Ses sen!

äntligen fick jag dom

Det jag fick av Tommy och Hanna i födelsedagspresent var säsong 1&2 av Gossip Girl! :)
Äntligen säger jag bara! Så nu ska jag njuta av några avsnitt innan jag sover.

Sov gott!

då var man hemma igen

Kom precis hem, men ska sätta mig och plugga först biologi och sen matte.
Vi hörs efter maten eller något liknande, då ska ni få se vad jag fick av min bror :)


Väldigt kul!

Iväg för att träffa brorsan

Godmorgon.

Ska iväg om en stund till min brorsa som jag inte träffat på länge. Kommer kanske få min födelsedagspresent också^^! Ska bli kul att träffa barnen igen och leka lite med dom, men sen ska jag hem och plugga no och matte! Ska köpa något gott på väg hem så jag har något att smaska på medans.

Söta Lucas sist jag var där!

Ni får ha en trevlig kväll så hörs vi senare!

Shopping

Kom precis tillbaka från en väldigt lång shoppingtur i Sollentuna. Fick inte med mig några kläder för var mer på "småsakshumör". ^^ Istället köpte jag lite roliga saker, som man kanske inte behöver men inte kan låta bli att köpa.


Blev riktigt lycklig när jag hittade andra delen av en riktigt bra serie böcker! Dessutom hittade jag mer bubblor :)
Ha en bra kväll!

Gårdagens!

Godmorgon!
Bloggade inte igår för var ju i skolan och sen så åkte jag till en kompis! Kom inte hem förns vid två på natten och ville inte direkt blogga då ^^
Idag ska jag till centrum och shoppa lite, hoppas på att hitta lite snyggt till sommaren.

Ses senare

Sleep tight..

Godnatt och sov gott mina kära läsare!
Det hoppas jag att jag ska göra, har fortfarande ont i huvudet men det är ju fredag imorron så ska vara glad ändå :)
Imorron ska det snöa, och om det lägger sig får ni lova att ni gör som jag och går ut med en hårtork och en förlängningssladd! För snön är vi väl alla trötta på?

Här ligger jag och pluggar på kvällarna, myys!^^

Hörs imorron!

Dinner time :)

Åh vad jag är hungrig, ska bli supergott med en mumsig sallad! Har varit en lång dag och jag har ont i huvudet som vanligt och har det bara lite mysigt framför tv:n medans pappa är ute och går. Sen ska vi fortsätta kolla på den andra "Resident Evil" filmen :)
Jag är en sucker för spännande onaturliga filmer.


ha en trevlig kväll!♥

Godmorgon :)

Godmorgon♥

Hoppas ni sovit gott för det har jag, tills mamma väckte mig ^^ Idag är det torsdag vilket betyder en kort skoldag så ska försöka plugga och göra andra viktiga saker idag. Men ska även försöka klämma in några blogginlägg också.
Lägger upp outfit sen när jag kommer hem för vi ska åka om tio minuter så jag hinner inte nu, men ni får ha en jättehärlig dag. Solen skiner så var ute mycket idag♥

Mina naglar:


Kram

Nationella prov i no

Usch, jag är nervös faktiskt! Jag var inte nervös inför svenska nationella, men inför fysiken så är jag jättenervös! Dessutom så ska man förbereda inför en labb och jag suger på att labba...
Men jag ska göra så gott jag kan, för man kan iallfall inte sänka sig så det lär nog gå bra eller hoppas det.
Ska hämta fysikboken som jag hoppas att jag har liggandes i mitt rum, lite skumläsning kanske kan bättra på odsen!? Aja, ni får ha en mysig kväll så hörs vi imorron.

Sov gott

Detaljer

Hejsan
Har precis ätit lite middag, fisk mm^^ Tänkte igentligen bara visa en bild på mina slarvigt målade naglar och min klocka som jag hade idag för att liva upp en halvtråkig outfit ;)
Jag har haft en bra dag, lite trött bara. Men tänkte ta ett träningspass och sen plugga lite.



Ha det bra sålänge!


Tränat

Då har man varit duktig och tränat igen, känner mig härligt trött i benen nu vilket faktiskt är en skön känsla! ^^
Jag blev extra glad när jag kom hem från skolan och såg den nya ELLE på köksbordet, nu har jag mycket nytt att läsa. Tror att jag ska mysa ner i sängen efter middagen med lite té och mysa.

Kom ihåg nu kära läsare att träna och ta hand om er!♥

Svimfärdig..

Hello♥

Ligger i sängen och kollar runt lite på datorn medans jag väntar på att pappa ska bli klar med cykeln, för så fort han är klar är det min tur :) Är riktigt trött idag, jag brukar ändå vara ganska pigg men dom senaste dagarna har jag varit näst intill svimfärdig! Kan bero på att min kropp är trött efter 2 veckors förkylning...
Men jobbade i skolan som vanligt och behöver bara cykla och plugga lite så är jag "ledig" resten av kvällen.

Sjukt trött?!^^

Hoppas ni har haft en bra dag i solskenet, kanske blir det vår snart?
Kram

beslutsångest...

Jag har världens beslutsångest! Jag sparar ju mina pengar till Turkiet resan för där är det mesta billigare, men samtidigt kan jag ju inte köpa hur mycket som helst eftersom jag måste få med allt hem igen ;) Så jag köper lite saker ibland, som tex ringen från nelly m.m. Men nu är problemet att jag hittat min drömväska, som jag har råd med, och verkligen vill ha. Men samtidigt vill jag beställa saker så jag kan fixa min mobil, tex mobilsmycke och lite som fokis mobil fast inte lika "mycket".... Jag kanske har råd med båda, men då får jag ju börja om från början.. AHHH! Hatar att ha råd men inte kunna bestämma sig...

Det här är väskan jag vill ha. Gillar färgen och storleken är perfekt, men tänk om jag hittar en likadan i Turkiet fast billigare? Okej, jag har övertalat mig själv ;) Jag köper den inte.
Sorry för rörigt inlägg haha x)

Ni får sova så gott<3

Längtan som driver mig framåt!


Jag längtar så sjukt mycket till Turkiet! Det finns inte ett enda land (förrutom sverige då) som jag älskar så mycket som Turkiet. Deras underbara stränder, trevliga människorna och underbara shopping. Dessutom är det riktigt varmt på sommaren upp til typ 40 grader i skuggan. Jag kommer ihåg för fyra år sedan när ni var där och låg vid stranden eller poolen hela dagarna och på kvällarna gick runt och shoppade, åt middag eller kollade på naturen.
Jag älskar att bada! Jag var nog en delfin i ett tidigare liv, så jag spenderar typ 3 timmar i sträck minst i poolen innan jag solar! Vi gjorde dessutom en underbar resa på en stor båt där man kunde dyka i direkt från båten eftersom det var så djupt vatten att man kunde se klipporna under ytan.
I två veckor ska vi vara i värmen, jag håller på för fullt att spara alla mina pengar så jag kan köpa skor, väskor och mycket annat när vi åker dit! Dessutom ska vi köpa mycket te, för deras te är det bästa! :)<3
Alla är så trevliga där, tom när man prutar på saker. Vi satt i en affär och pratade och drack te x)

Sorry för mitt babbel, men jag längtar helt sjukt mycket, det är Turkietresan som driver mig framåt denna låånga och kalla vinter!
Ska se om jag kan leta fram lite bilder sen när jag kommer hem från Turkiet resan.

Och påtal om något helt annat så är jag tillräckligt frisk så jag kan äntligen cykla igen :D
Puss


Okej jag erkänner...


Jag är en Angry Bird nörd jag med ;) Bästa sysselsättningen när man sitter i bilen påväg till landet, aldrig varit så tacksam över min iphone som då..
Snart blir det middag och sen melodifestivalen. Gillar det inte, men mamma gör det och då får man offra sig :P

Ha en trevlig kväll!

osminkad lördag


Osminkad och trött men glad över att vara ledig!
Hej allihopa :) Hoppas ni har en jättehärlig lördag, vilket ni borde ha eftersom det är underbart väder ute! Har fotat en del och pluggat mycket, passade även på att blåsa lite bubblor vilket fick mig att känna mig liten igen^^
Bara älskar lördagar, sova länge på morgonen, mysa på kvällen och få sova länge dagen efter<3

Nu ska jag plugga lite mer.
Ha det bra!

castle neuschwanstein


Hit ska jag åka någon gång! Jag älskar slott och gamla byggnader och det skulle vara sjukt coolt att åka dit (Det ligger i Tyskland). Fick akut "måste köpa lust" hehe, får nog spara ett tag då.. :)
puss

Äntligen framme på landet..


Landet, litet men med stooor tomt ;) Precis som det ska vara! Älskar altanen, nybyggd. Synd bara att vi knappt han andvända den innan vintern kom...

Haha, nej!
Det tog inte typ 4 timmar att åka hit, men vi har ätit middag, pratat och spelat kort. Den här helgen ska jag ägna mig åt studier och att koppla av, för den här veckan har varit ganska jobbig..
Älskar landet eftersom det är så mysigt och långt bort från verkligheten, synd bara att samma sak gäller täckningen på mobilen -.-
Puss och godnatt, ska äta nachos nu :)

Fail...


Lite fail foki! Hon säger att hon inte redigerar sig, men hennes små missar här och där + hennes för perfekta hy säger något annat!
Jag har aldrig förstått mig på det där med redigering på det sättet, det är en sak att fixa skärpan eller kanske färgerna men inte kroppen...
Aja, det är hennes problem.
Bye

At school :)

Men jag slutar om inte så länge, ska äta lunch och sen så slutar jag! Är sjukt hungrig, mår illa och orkar knappt stå haha x) Ida får stå ut med mitt hungergnäll och jag om henne träningsvärk. Men jag förstår henne, träningsvärk suger x)
Puss

Platttat och klart


Åh vad jag älskar berlockarbandet jag fick av Britten :)<3
Gud vad jag är uttråkad!
Känner inte för att göra någonting, men plattade håret lite så det ska bli lättare att fixa imorron. Borde packa till landet, men hatar att packa, dessutom är pappa och cyklar i rummet där jag har väskan så det går inte x) Får väl börja lägga fram lite saker, suck! Varför är livet fullt med massa måsten?

Men nu ska jag vara posetiv, jag har ett bra liv! Och imorron är det fredag, vilket betyder "Fredaaags myyys" :)
Ni får ha en trevlig kväll<3
Puss

Latar mig i all härlighet :)


Sitter i sängen med datorn och kollar på gamla avsnitt av min favvo serie<3
Äter lite nachos och dricker lite cola också, helt enkelt awsome! Ibland behöver man såna här dagar, då man inte gör något vettigt. Men ska skärpa till mig sen och kolla igenom min Rwanda uppsats.
Vi hör sen!

Städning....

Nu har jag städat hela huset och mitt rum, jag är ännu tröttare nu men nöjd :) Har precis ätit lite kycklingsallad och senare ska jag ta ett skönt bad<3
Kommer nog inte blogga så mycket idag, för jag är trött och har saker att göra!
Puss

Time for bed

Efter ett varmt skönt bad och inpackning i håret är jag redo att gå och lägga mig. Min huvudvärk är borta och just nu mår jag okej. Förrutom förkylning x) Men ni får sova så gott så hörs vi imorron efter skolan! Och efter att jag städat, bättre att jag gör det så det är gjort sen...
Puss

Spring for summer



I want to be happy, but I can´t!


Jag tror jag blir lycklig när jag får åka till Turkiet och det blir sommar...
Jag vet inte varför jag helt plötsligt känner mig deprimerad. Kan bero på delvis att jag är trött på att vara sjuk och inte kunna andas, vill dessutom cykla men det kommer jag inte kunna göra förns på måndag :P
Dessutom så är jag trött efter tre skoldagar eftersom jag inte är van och så har jag ont i huvudet. Mycket gnäll? Oh yes! Men vad ska man annars göra? Bara jag och Chilli hemma, bara vatten att dricka, inget kul på tv:n, inget kul på datorn. Funderar på att rita, för det brukar jag blir glad av, har ritat en cool bild som jag ska rama in, ni får se den när den är klar.<3
ha det bra!

härlig dag :)


Hoppas ni också har haft en bra dag :)
Det har jag haft, spelat kort med några killar och Ida. För en stund sen såg jag dessutom rådjur som åt fågelfrön utanför vårat köksfönster så jag fick se den på riktigt nära håll! Den var så sjukt söt, önskar att jag hade haft kameran.
Men nu ska jag kolla lite tv och senare ta ett bad, vi hörs sen!
Puss

love


"Love is when you smile everytime you see him.
Love is when you lose your breath every time he kisses you.
When you love someone, are you willing to give your life if it saves him.
But the questio is whether he loves you as much.
Or if he will break your heart. "


ont.i.huvudet


Jag har så sjukt ont i mitt huvud!
Har inte haft det på ett tag, men nu är den värre igen :(
Är fortfarande sjuk, men jag har ingen feber så gick till skolan imorse. Har precis badat och kollat på Vampire diaries :) Det var så otroligt skönt, men vattnet blev kallt för fort...
Hur som helst, så har inte jag bloggat så mycket på lovet eftersom jag hade ledigt och sen så har jag som sagt (för hundrade gången) varit sjuk.

Åh, skolan var faktiskt riktigt kul idag. Spelade kort med Ida, Alex och pratade med några killar i skolan. Dessutom är jag nästan klar med min syslöjds uppgift och så hade vi hemkunskap :)
Puss

Debatt


Sitter och kollar på Debatt på svtplay, Kissie är med tillsammans med någon fd. big brother spelare och Peter som är kissies bror. Jag kan ärligt säga att jag inte gillar kissie! Hon ljuger så mycket, är för provocerande och hittar på så sjuka skönhetsideal. Men ja, hennes blogg kan vara lite underhållande. Men oftast blir jag bara störd på henne, för att hon är så plastig, photoshopar sig själv etc.
Men i Debatt börjar någon töntig journalist säga att det är Kissies fel att ätstörningarna ökar. Och visst, till en viss del kan den kanske stämma. Men bara för att Kissie är "känd" så kan man inte skylla ifrån sig på henne. Allt är inte hennes fel. Jag fattar inte att jag försvarar henne, för det hon håller på med är sjukt. Men fortfarande, varför skyller dom ifrån sig på henne bara för att många vet vem hon är?
jag orkar inte med vissa människor! Seriöst, skaffa ett liv!

Beställt :)


så sjukt trött..


Godmorgon!
Jag är jättetrött, har sovit dåligt inatt pågrund av en massa jobbiga drömmar. Har inte lika ont i halsen men är snurrig i huvudet. Suck, hatar att vara sjuk!! Sitter på våran lurviga mattan i vardagsrummet och kollar på sex and the city. Planerar hur jag ska fixa med mitt rum, jag älskar Carries lägenhet, den är charmig, mysig och bara så jag!
Vill få in den stämmningen i mitt rum, men får se hur det går :P
Puss

Just deal with it!


Life is a bitch, deal with it!

I´m the queen in a clean world!


Funderar på att åka en sväng till IKEA och köpa lite förvarings grejer ch en klädstång! Skulle sitta fint :)

Imorron så ska jag verkligen städa mitt rum, skiter i om jag är sjuk! Endast 40 graders feber kan stoppa mig nu. Ska dammsuga och dammtorka som vanligt men även fixa bra utrymme till böcker, smycken, smink etc. Har en hel del kläder som väntar på att bli sorterade och det kliar i fingrarna av att få sätta igång. Har en bultande huvudvärk och är hostig och allmänt snorig. Men tror jag ska tjuvstarta lite ;)
Ikväll blir det ELLE, en kopp te och lite lugn musik. Åh, härligt med lov<3
Puss

3 timmars bad


Tog ett riktigt långt bad för en timme sedan. Så sjukt skönt, orkar inte må dåligt! Suck, orkar inte ens bry mig om att jag gnäller. :( Sjukt trött, jag sov inte alls inatt och det snurrar när jag står upp.
See yah!

jag hatar att vara sjuk

Jag har så j*vla ont i halsen! Hatar att vara sjukx!
Det var så typiskt att bli sjuk på lovet, men jag missar iallfall inget i skolan.
Ska bara ta det lugnt idag, mammas order. Ska ta ett långt bad sen och läsa mina miljoner böcker..

Puss

RSS 2.0