Lite sent kanske..


ont i huvudet mår illa

jag mår seriöst skit just nu! Mitt huvud gör ont, pappa är skitsur, sara pluggar, Philip pluggar, mamma bakar och jag mår illa! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, mår bara dåligt och får panikattacker!
Blir så j*vla trött på pappa som är så sur! Jag har inte förlåtit honom och det kommer jag aldrig göra. Han har varit för jobbig, hemsk och sur. Orkar inte mer, vill bara flytta hemifrån, men typ 3 år kvar....

night

Jag ska snart gå och sova, i morgon kommer ju Sara och Philip vid lunchtid, och innan dess ska jag ha hunnit ätit frukost, flyttat tillbaka mina saker och bytt om. Sen vill jag gärna sova lite också. Får se hur det blir med det..
Idag har jag mest slappat, skrivit lite mer på min lista som jag kan berätta mer om sen och vilat. Det är väl det som loven är till för? Puss


by the way, vad dåliga ni är på att komentera! Ser ju att ni läser, jag bloggar ju 50% för er! ;)

What is love?





Mitt nya näste

Här får ni sneak peak på mitt nya näste, trivs jag här ska det fixas mysigare. Men nu är det 2 nätters prövning :D


Sängen är bädad, spindlarna (förhoppningsvis) uppsugna, musiken på, internet fixat och mysfaktorn är hög ;)
Har tagit med lite mörkchoklad och ett glas påskmust ut så ska kika på en film och sen sova.
Godnatt<3

ont i magen arg...

Suck, kul med en pappa som seriöst växlar humör var femte sekund! Älskar honom alltid, men älskar honom mest när han är glad som han vara hela dagen igår (första dagen på....några månader?) Nu sitter dom bara och glor på tv och ignorerar mig! DAMP!!!
Gud vad trött jag blir, ska nog flytta till malmö eller något. Då slipper jag allt det här!

Har dessutom ont i magen, igen! Suck, hatar att vara tjej asså.. just nu iallafall. Men ska snart gå ut till min stuga och fixa lite där, har inte bäddat och vill dessutom sätta upp lite bilder och sånt för att få lite mer mysstämning där :P

Jag vill vara blond och ha långt hår igen! :(
Puss

lite smått...

Här kommer några bilder på vad jag köpte idag i Norrtälje, var ju som sagt inte på klädhumör...






Jag har igentligen naturligt mörka ögonbryn, men sen på sommaren brukar dom blekas lite för att sedan få tillbaka färgen på hösten så jag köpte en penna att ha på sommaren :)
Hittade ett par ursöta skor och en sminkväska att ha i skolväskan. Ska gå ut nu på altanen och måla naglarna med det somriga lacket!<3
Puss

shoppad och klar?

Kom hem för ett par timmar sedan, hittade lite småsaker men var för trött och hade för ont för att orka prova kläder.
Har också städat, damsugit i gäststugan där jag ska börja sova, för att vara gäststuga är den ganska stor!
Vi får plats med en hylla filmer, ett stort trummsett, piano, våningssäng, två fotöljer och har fortfarande golvyta :D Nu slipper jag oroa mig för att någon ska vakna när jag ligger och kollar på film på kvällen.

I want summer and I want it now!
Visar bilder senare, orkar inte lägga över dom nu. Vi hörs!

regnigt och gråttt...

Godmorgon!
Idag var det ju inte så kul väder, vad hände med sommarvärmen? Men den kanske kommer tillbaka till imorron :P
Vi ska snart åka iväg en sväng, gå lite på stan och se om vi hittar något kul! ;) Hoppas på att hitta lite nya sommarplagg, behöver också lite småsaker. Men vi hörs senare, ha en mysig dag. Regn kan vara bra, mysig filmdag ;)
Puss

puh!

Det känns som att när man går i skolan så pluggar man bara hela tiden! Någon som håller med?
Jag skickade in ett svenska fördjupningsarbete igår och för typ fem minuter sedan skickade jag in ett historia arbete! Dessutom har jag pluggat till 3 prov, gjort miljoner nationella (som alla nior) och två redovisningar på typ 1 månad! Är det meningen att vi ska ha någon fritid? För isåfall har inte jag märkt det...

Hur som helst ska jag njuta av att det är klart och sätta på en film och krypa ner i min säng bredvid chilli och äta lite godis. Tack för att det är lov!<3

Sov gott!

har någon sett mitt ego?

Jag har insett att jag inte har så många egobilder, men såfort jag kommer hem så ska jag hala fram mini kameran som ska få bli min ego kamera ;) Perfekt att ta med i handväskan till tråkiga lektioner osv.
Så länge får ni nöja er med en skum egobild, men den visar iallafall att jag börjar få färg i ansiktet och att jag har fler fräknar hehe x)

They call med Duck, Micki Duck ;)
Puss

Godisgris?

Nej inte riktigt, jag älskar choklad men mår illa efter 2 bitar, and that´s the truth!
Men hur som helst så åkte vi ju och handlade förut, och eftersom det är påsklov så passar våran annars så nyttiga familj på. Vi har köpt påskmust, mörkchoklad (ska ta med den hem) och lite lösgodis. köpte dessutom två nya tidningar. men ska nog köpa en påse chips i helgen, sen blir det nyttigt igen efter lovet. Men please, man lever bara en gång! ;)
Puss


A song that I love


mario-Let me love you
Efter flera år älskar jag den fortfarande! hans röst, texten och allt!
Puss

Nackdelen med att vara tjej

Den största nackdelen jag kan komma på med att vara tjej är mensvärken. Något jag lider av just nu :'(
Innan jag började äta P-piller hade jag så ont i magen att jag bara grät, nu är det ju bättre men jag hatar det fortfarande! Jag planerar inte att få barn just nu, så kan det inte bara...försvinna x)

Ska nog utnyttja det här tillfället med det enda bra man kan få utav det, godis! Något måste man ju pigga upp sig med, får se när vi åker och handlar sen.
Men vi hörs sen!<3

to do tomorrow


f<3nta

Sitter i våran soffa lite halvt uttråkad och äter mörk choklad och dricker fanta. Brukar inte gilla fanta, men nu var det gott. Dessutom säger man ju att omväxling förlänger livet ;) är fortfarande jättesur på pappa, skrev ett helt inlägg i förrgår som jag aldrig publicerad. Där skrev jag mest av mig, men jag känner likadant!

Vad annars då? har varit ute nästan hela dagen idag med, är så himla somrigt ute att jag inte kan låta bli. fattar inte att jag klarat ännu en iskall vinter :D Hoppas ni får en trevlig kväll, det är ju påsklov ;)

Älskar dig mamma, tack för att du alltid finns här!<3 Du kanske inte vet det, men jag lovar att du är världens bästa mamma. Ingen i hela världen kan slå dig!
Puss

sugen på att beställa


Det här måste jag ha! Ska se om vi kan beställa det redan idag, innan dom tar bort dom från hemsidorna!
Behöver faktiskt fylla på min sommargarderob ;)
Puss

Min dag i bilder












Sträng copyright på alla mina bilder, texter etc!
Puss

ångest

Jag mår så sjukt dåligt igen! Vill bara gråta, vilket inte är jag, och bara försvinna. Vet inte vart jag ska ta vägen, sitter bara här på landet och mår skit, många skämtar om deprission. Ni ska bara veta hur jobbigt det igentligen är! det här handlar inte om att må dåligt ibland, för det gör alla. Det här är att må dåligt varje dag, ha ångest, bara vilja gråta det är inte kul. Jag är så trött på det här, jag kommer inte ens ihåg hur det ar att må bra en hel dag! Jag är 16, jag skulle inte önska det här till min värsta fiende!
Vill bara sova, i drömmarna kan jag vara någon annan. Men det är för tidigt, hela dagen går ut på att vänta tills jag får sova.

skitsnygg outfit!


all I want is summer





softar och försöker vara glad

Det är varmt och skönt ute, kvavt och tråkigt här inne. Kanske ska gå ut?
Har iallafall haft en helt ok dag, fick tillbaka mitt engelska prov som jag fick mvg på :D redovisade och gjorde en mattediagnos. Fick föresten reda på att jag fick vg på mitt musik prov" *Stolt*
Hur som helst så ska jag vara med familjen idag, plugga lite och slappa. För nu är det loooov!<3

Hehe, ganska glad och älskar öronen x)
puss

Solig dag

Jag lägger bara in ett inlägg nu för jag mår riktigt dåligt. Har varit på andra öppet hus på Spånga och kollade på ormar, fåglar, spindlar och mycket mer. Innan åt vi "middag" i solen och tog varsin kall cola. :P
Har haft en ganska bra dag, är bara så himla trött i huvudet, har ont i båda mina axlar och vill helst bara sova.
Imorron är det fredag, då kan jag blogga mer! Puuss

badsugen tjej

jag blev otroligt badsugen så jag tapppade upp ett bad, tog ett glas vatten och några godisar och la mig ochläste :) Så sjukt underbart! Nu är smärtan i axeln nästan borta och jag är bara lite snurrig i huvudet.
Ska kolla lite film nu och sen i vettig tid gå och lägga mig, så vi hörs nog inte förns imorron.

Mina schnygga naglar ;)
Puss

bara 2 nationella kvar!

Äntligen är engelska nationella kvar, nu är det bara matte kvar! Ska ha en myskväll med film och godis (igen haha xD) tror jag och mamma ska handla sen så ska köpa godis, cola och kanske en tidning :)
Hoppas ni haft en superbra dag och att det gick bra på era nationella.

Puuuss

världens.segaste.dator

Godmorgon!
Har haft nationella och sitter nu vid en utav skolans laptops. Det är seriöst den segaste datorn ever!
Har ingen engelska idag så har typ 2 timmar lunch! Får spela myyyycket kort eller ta en promenad eller något.
Jag måste forstätta plugga nu, men viu hörs när jag kommer hem!

Haha, omg!
puuss

Godnatt!

Ska kolla lite gossip girl och sen sova. Cyklade för en stund sen och tog en härlig dusch, dricker lite smoothie och slappar. Hoppas ni har en trevlig dag. :) Puss

in and out


Brun utan sol, ja faktiskt! Åhléns är faktiskt jättebra, jag var rädd för att jag skulle bli orange (det blir man nog om man tar för mycket) men mina vänner frågade bara om jag varit utomlands :) Bra sätt att bli brun på, slipp hudcancer och billigare!


h&m vårmode, jag har sett jättemycket som jag ska tvinga mamma att köpa haha x) dessutom är det billigt men håller bra. Ska dra mig ut på en ordentlig shoppingrunda sen, men får vänta ett tag till...



skitsnack, jag blir så sjukttrött på alla människor som pratar skit om andra bara för att dom själva mår skit. Det är inte vårat fel att era liv suger, ett tips är att skippa den dåliga attityden och skaffa ett liv istället. Det blir mindre bråk, ingen vill ha en kompis som snackar skit. Om kändisar, visst för dom lär ju inte bry sig eller få reda på det men inte om dina andra kompisar. Hur lågt kan du gå?

Förkylning, hur kul är det igentligen att behöva gå runt och nysa, snora och hosta. man ser verkligen hur folk flyttar sig några meter och ser äcklade ut när man nyser. Dessutom är det pinsamt att sitta och snora på lektionerna. Hur kul kan det vara på ett nationellt prov liksom ;)

That´s was all for now, är på gott humör så har inget mer att dissa. Men lägg av med skitsnacket!
Puuuss

hemma från skolan

Då var man hemma igen då! Gjorde musikprovet idag, skönt att ha det gjort. Hade även en lektion i första världskriget, riktigt kul med Ida :D
Dricker lite vatten och kollar på Gossip Girl, nothing new hear ;)
Puss

Nu säger vi godnatt!

Jag har bestämt mig för att en del i "min nyare livsstil" också innebär att gå och lägga sig vettiga tider. Det tar ju ett tag att somna, och vill gärna orka jobba imorron i skolan. Är sjukt trött i benen efter cyklingen, tog ut mig ordentligt och gjorde en massa utfall efterråt :D

Imorron är det jobb-dag med Ida som gäller, har förberett mig med en smoothie så att jag orkar. Brämhults smoothie är enligt mig dom bästa! Mättande och supergoda :)
Sov gott<3
puss

it´s spring in the air guys!







my god I love this song


Love is wicked-Brick & Lace
"baby I loved you from the very start, even tough I new that you would break my heart!"

Nu är det skärpning som gäller!

Nu ska jag skärpa till mig, jag äter inte så mycket onyttigt men nu ska jag inte äta det alls!
Sen ska jag nu när jag är ganska frisk sätta igång och cykla igen! Dessutom ska det bli en hel del styrketräning också, Turkiet är om ca:8 veckor. Tills dess ska jag vara smal!
Så nu, mot cykeln och sen stykreträning.

puss

mm...

sitter och äter lite godis i min säng och kollar på film, har inte gjort något vettigt alls idag förrutom att styrketräna. kändes skönt att bara ligga i solen och sova, för det gjorde jag faktiskt! jag somnade :D Så härligt att våren är här, så att man kan cykla, sola och allt möjligt. Dessutom slipper man fetjackan!

"Coraline" skulle jag gärna vilja se! Läste boken i femman och älskade den ;)
Imorron är det skola, det går bättre nu. Men är trött, men tanken på att det är 8 veckor till Turkiet tröstar mig.
Sov gott!

cykeltur

Så himla härligt väder ute, tog dock bara en kort tur för jag är inte frisk än...



Ser ni vädret :)

dagens :)

Godmorgon.
Solen skiner och det är nästan 14 grader ute, alltså för fint väder för att sitta inne på! Därför ska jag ut på en cykeltur och kameran följer självklart med. Påvägen hem tänker jag stanna och köpa lite godis till ikväll och sen blir det myssöndag! ha det bra.

Såhär ser jag ut idag+ converse. Lite vårigt sådär ;)

godnatt!

Skrev ett inlägg, men så självklart försvann det -.- Iallafall, imorron ska vi förhoppningsvis till bromma block så jag har precis skrivit en liten "inköpslista". Annars glömmer jag bort typ hälften av vad jag ska köpa!
Ni får sova så gott, imorron ska jag ha en filmkväll och för en gångs skull äta godis :) Puss

movie

"Legend of the guardiens" var en jättehärlig film, jag älskar animerat så den här passade mig perfekt.
Den får 4 av 5 hjärtan, den skulle ha kunnat få 5 tom. :)

have2have


Godmorgon!

Jag vaknade precis, ovanligt länge för att vara jag. Speciellt nu när jag är sjuk...
Mår lite bättre nu, men hostar osv fortfarande. Men efter lite chips, popcorn, vila och cola blir jag säkert bra igen;)
Ska kolla klart på "Legend of the guardiens" sen, orkade inte se klart den igår.

Min mysdress från gina :) Sitter lite löst, tex över magen men den funkar bra som mysdräkt!
xoxo

Legend of the guardians

Sitter och kollar på "Legend of the guardiens" och väntar på att mina föräldrar ska komma hem, har fixat mina naglar så nu är jag ännu snyggare :D
Känner mig ganska trött i hela kroppen, skolan är jobbig i vanliga fall men att ha feber i skolan är ännu jobbigare. Kommer nog sova gott inatt. Hoppas ni gör det med!

haha, charm! hade precis satt upp håret i en tofs på huvudet medans jag smörjde in mig. Min myströja får ni se imorron! Sov gott!
xoxo

Så här fräsh alltså!

Godkväll eller något sånt. Har tittat på Grease, nostalgi alltså, en sjukt mysig film! Tog dessutom ett 2 timmarsbad med skrubbning, BUS och hårtvättning. Sjukt ren känner jag mig iallafall ;)
Valde bort en "tjejkväll" med kompisarna eftersom jag mår dåligt, men har haft det mysigt iallafall. Var med Ida i täbban och köpte lite småsaker, bla en chipspåse (onyttigt? oh yes!), 3 ringar, naglar och BUS.



Så himla snygga, var påväg till bussen när jag bestämde mig för att vända och gå tillbaks och kolla lite.
Ha en trevlig kväll.
Xoxo

i mitt bad

Ligger i badet men tänkte bara slänga in en hälsning!
Bloggar sen
XoXo

dryg dag!

Sitter på en otroligt onödig lektion i So, har inget att göra och det är bara allmänt tråkigt. Dessutom är hon så ofokuserad! Men slutar halv tre, drar till täbban och plockar upp det jag behöver för ikväll.


CP dator kan itne lägga upp bilder, fixar sen!

Godnatt

Hoppas ni sover gott inatt! Tack för era "krya på dig" hälsningar, bättre än pappas iallafall -.-'
Ska kolla lite på tv och sen sova, vad är en sjukkväll utan Gossip Girl ;)
Hörs imorron, har nationella i 3 1/2 timme.....

Kom mig äntligen för att städa mitt rum, imorron ska det bli spa ju ;)
XOXo

Snorig, snorigare & snorigast

omg vad jag är förkyld, nyser typ var femte sekund och snyter mig ännu oftare! Dessutom har jag fått ont i halsen och börjat hosta (tack astma -.-). Därför köpte jag ett par chokladbollar i skolan som jag ska äta efter jag har städat och ätit lunch. :) Som sagt, det ända bra med att vara sjuk är att man inte behöver tänka på vad man äter!

Det blåser halv storm ute, ännu en anledning att stanna inne. Ska mysa ner mig i sängen och kolla på film sen, vad gör man annars en sån här tråkig dag?
XOXo

Slumber party!


Det är mina planer för morgondagen! Ansiktmask, godis, bra filmer, kul sällskap, långt bad, doftljus etc.
Sjukt kul ska det bli, så imorron lär det nog inte vara bra update så ni vet.
XOXO

En väldigt kort torsdag

Hoppas ni har sovit gott, jag är ännu sjukare idag men har bara 2 lektioner så går självklart till skolan iallafall.
Ska kanske köpa något litet och gott, varför ska man annars vara sjuk x)
Jag ska berätta i nästa inlägg om mina mys planer för imorron, ska bli jättekul!

XOXO

suck jag har blivit sjuk...igen

Blev riktigt trött när jag vaknade imorse då jag märkte att jag blivit sjuk... igen!
Hoppas det bara är kort den här gången, sist kunde jag inte cykla på 2 veckor. Men cyklade idag iallafall, trots att jag nog tog ut mig för mycket :P

Känns som att jag borde städa, men jag orkar inte just nu. Ska städa tills på fredag iallafall, men berättar mer sen
XOXO

Överraskning..

En rolig överraskning, min syrra kom hem med mamma :) Hon ska stanna till torsdag tror jag, sjukt mysigt för jag saknar henne när hon inte är här, så ni får nöja er med den här uppdateringen för nu ska jag vara social.
Tangled var by the way jättemysig, hade kanske inte världens största förhoppningar men den var mysig och bra!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Bara jag som älskar animerat?

Kände mig lite låg och uttråkad, så satte på en film som jag igentligen hade tänkt spara tills på fredag då jag har tjejkväll. (berättar mer sen). Men kan inte hålla mig längre ;)



XOXO

Dagens outift


XOXO

5 april

Godmorgon.

Ännu en tisdag, ännu en skoldag. Med bara ungefär 8 veckor till sommarlovet (borträknat påsklov, långa helger och studiedagar) och längtan växer... Har iallafall en kort dag idag, visar även en "dagens" när jag är hemma igen.
Kör skönt men snyggt, många smycken ;)

XOXO

härliga doftljus som sprider värme

Kom precis upp ur badet, älskar den fräsha känslan efter att man har skrubbat hela kroppen och tvättat håret.
Mitt doftljus jag köpte på lagerhaus luktar riktigt gott, älskar doften av jordgubbar. Jag har doftljus i mitt rum och på landet också.

Dethär doftljuset har vi på landet :)
XOXO

duggregn=badtid

Medans regnet droppar utanför mitt fönster passar jag på att fylla på badkaret med vatten och jordgubbsdoftande skum. Ett doftljus i jordgubb och en riktigt bra bok blir det också. Vad ska man annars göra en sånhär tråkig söndag?
Sen ska jag försöka cykla (har träningsvärk efter ridningen, den som inte testat att rida kan inte säga att det inte är motion!) och även plugga lite.

Ha det bra sålänge!
XOXO

Ännu en mulen dag

Godmorgon♥
Hoppas ni har roligare väder än vad vi har på landet! Det regnar inte men är mulet och allmänt tråkigt, åh vad jag längtar till Turkiet. Bara några veckor kvar...
Har precis diskat och ätit frukost, är ganska seg idag och det ända jag måste göra är att plugga No och cykla men annars ska jag bara slappa.


Tände min första brasa igår :) Tyckte den blev riktigt snygg, dessuom var det mysigt att sitta framför brasan.
XOXO

mumsig förrätt

Snart ska vi käka lite förrätt, mozzarella sallad med tomat och basilika. Riktigt mumsigt och fräsht enligt mig, dessutom riktigt våriga färger.
Imorron åker vi hem, det första jag ska göra är att cykla och sen ta ett långt skönt bad! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!:)


Framför datorn på landet

För det finns inte så mycket annat att göra här, och så har jag varit ute halva dagen så känner bara för att sitta inne och slappa nu. Ikväll blir det kortspel med musik och 7-up, tänker passa på att vara uppe sent eftersom jag kan sova imorron♥

XOXO

ut i det tråkiga vädret..

Godmorgon!
Ska snart åka iväg för att rida, men tänkte bara slänga in ett inlägg först :) Har inte ridit på flera veckor så är lite nervös, förhoppningsvis går det bra! Jag ska bli bättre på att blogga, ska skärpa mig när jag kommer från ridningen.

Ha en trevlig dag
!

RSS 2.0